Varázslatos mézeskalácsok: Ha vennél, ha készítenél: itt segítünk!

Távoktatás videóval – milyen a jó cukormáz a díszítéshez

Kicsit rendhagyó dologgal próbálkozom. Sokan próbálják túl folyós, híg mázzal díszíteni a  mézest, és persze hogy nem fog olyan szépre sikerülni, amilyenre szeretnék. Ezért gondoltam, hogy készítek egypár videót is, hogy látni lehessen, milyen állagú a  máz, milyennek kell lennie a  süteménynek, hogyan kell díszíteni. Ennek egy kísérleti darabja látható itt, elég hosszú, 7 perc körüli, és az látható rajta, milyen a  jó minőségű cukormáz.

Bocsássátok meg hogy amatőr, de bízom benne hogy segít.4 thoughts on “Távoktatás videóval – milyen a jó cukormáz a díszítéshez”

  • Jo estet kivanok ,mert nekem nagyon jo es szep volt a maguk jovoltabol.Gyonyoru munkajuk van,tovabbi sok sikert.BOLDOG KARACSONYT es OROMOKBE GAZDAG BEKES UJ ESZTENDOT kivanok SZEKELY FOLDROL.

  • Nagyon orulok hogy van ez az oldal nagyo tetszik Van olyan problemam hogy a mezeskalacsrol leporog a cukormaz Valamit rosszul csinalok vagy ez normalis Kosarakat keszitek Boldog bekes unnepeket kivanok

  • Kedves Márta,
    Nem igazán jó, hogy lepörög… Vagy nem egyenletes a kisült mézes, vagy a máz nem lett kikeverve teljesen. Minél apróbbak a cukorszemcsék, annál tartósabb a máz. Nálam a gép 8-9 percig is szokta a cukros habot verni, hogy jó legyen. Pár csepp citromlé is ragadósabbá teszi a mázat.
    Üdvözlettel:
    Gitta