Varázslatos mézeskalácsok: Ha vennél, ha készítenél: itt segítünk!

Ti küldtétek

Nagy örömmel és büszkeséggel szeretnénk bemutatni pár képet, amit Ti küldtetek, és mi nagyon örülünk, hogy kedvvel és ennyire sikeresen alkalmazzátok a tanultakat. Az eddig küldött képekhez csak gratulálni tudunk, a mézesek láthatóan szépek, igényesek és sikerélményt is jelentettek készítőiknek. Csak így tovább!

Várjuk a többi képet is, akinek van kedve küldeni. 🙂

Ildikó mézeskosara:

Ildiko (Small)

Nagyon szép egyenletes a piros, hibátlanok a  pöttyök, egyformák, egyforma   távolság köztük, nagyon szépek.

Hajnalka készítette az ültetőkártyákat sógórnője esküvőjére:

Hajnalka (Small)

Nemcsak a szép munka, hanem az ízléses csomagolás is gyönyörű. Innét is gratulálunk az esküvőhöz, és a munkához is! 🙂

Erzsi első mézesei:

erzsi (Small)

Nagyon szép, egyenletes vonalak, nem csomósak, szakadozottak, és jó szimmetria érzékkel készültek a díszítések. Szépek a pöttyök is, egyenletesek, egyformák, pedig az nagyon nehéz.

Éva díszítette:

eva (Small)

Szintén nagyon jó vonalak, nagyon szép a  rácsminta, és a szív díszítése különösen jó, a vonal gömbölyítése már haladó tananyag. Nagyon szépek.

Kingától kaptam ezeket a  képeket:

Tojások

Regi tojások

Tojások 2

Nagyon aranyos, ötletes díszítés, ráadásul tökéletesen felismerhető a  dél-dunántúli tojásfestő mintakincs. Köszönjük a  képeket!


3 thoughts on “Ti küldtétek”

  • Megsütöttem, nagyon finom lett a mézeskalács, de a tiéd csodaszép is! Köszönöm a receptet. Puszi, boldog , békés Karácsonyt, levélben elküldöm a képeket.

  • Kedves Gitta! Ma elkészültek a te általad bemutatott technika alapján életem második mézeskalács sütése. Eddig azért nem készítettem, mert az első sütésnél a kalácsok nagyon kemények lettek, így a kedvem igen elment az egésztől.
    Mivel mára már kettő kis gyermekemnek is szeretnék a Karácsonyi készülődéssel kedvet csinálni az Ünnepi hangulathoz (hogy ne csak az ajándékokról szóljon ez a szeretetteljes ünnepünk), gondoltam a te recepted alapján ismét elkészítem. Hát szóval nagyon nagy örömömre és nem csak az enyémére, hanem a családoméra is nagyon finomak és nem utolsó sorban szépek is lettek. Sajnos fotókat nem készítettem, de a díszités is tetszetős lett. Köszönöm, hogy megismerve munkáidat, illetve a vidóid alapján ismét kedvet kaptam eme remek kalácsok készítéséhez.
    További munkáidhoz sok egészséget, sok sikert kívánok. Neked és egész családodnak pedig Békés. Áldott, meghitt Ünnepeket kívánok. Noémi.