Varázslatos mézeskalácsok: Ha vennél, ha készítenél: itt segítünk!

Üdvözlet!

Örülök, hogy érdekel a mézeskalácsok mesei világa!

Hamarosan megy az e-mail videó-hozzáférésekkel, ha bármi gondod van,a boszorkanyosmezes@gmail.com -on jelezd. Ha a fő mappádban nem találod, ellenőrizd a  promóciós vagy spam tárolódat is, mert előfordul, hogy a szolgáltató oda irányítja. Ha nincs meg, írj,  és küldjük még egyszer!

Sok sikert!

Gitta és Réka


13 thoughts on “Üdvözlet!”

 • Hát, kedves MESTER ! Beájultam a gyönyörűségtől! Végre értelmet nyert számomra is a számítógép, mert a szép munkáival és a praktikus tanácsaival így megismerkedhetem. A mézeskalácsozás nagyon kedves elfoglaltsága minden szívet megörvendeztet. Köszönöm!

 • Tisztelt Muveszno!
  Szinte sirni tudnek mindig amikor ilyen szepeket latok,es nagyon buszke vagyok ra hogy magyar munka.
  Tiszteletre melto az is ahogyan okitja,segiti a “kozt”.
  Udvozlettel.

 • Köszönöm, örülök hogy tetszenek.
  Persze hogy szívesen segítek hisz a népművészet akkor él, ha van, aki műveli 🙂
  Üdvözlettel:
  Gitta

 • Kedves Gitta!
  Csodaszépek a munkái.
  Eddig én nem értem rá, de mostantól lassanként szeretnék belejönni én is a mézeskalács készítésbe, díszítésbe. Ez a sok gyönyörűség inspiráló. Köszönöm az élményt!
  Boldog adventi készülődést!
  TanosEmi

 • Nagyon köszönöm, örülök ha tetszenek, és csak bátran, a mézesezés nemcsak öröm, de komoly teret is enged a kreativitásnak, az egyéni stílusnak.
  Sok sikert
  Üdvözlettel:
  Gitta

 • Kedves Gitta!
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra csak gratulálni tudok a munkáidhoz.
  Mese szépek. Oly annyira, hogy szeretném kipróbálni a mézeskalács sütést,
  ebben kérném a segítséged.
  Köszönettel: Jutka

 • Csak csodálni tudom, jóindulatú irígységgel, bárcsak én is képes lennék ilyen gyönyörűségeket alkotni! Köszönöm, hogy mindezt közzéteszi! További jó munkát, jó egészséget kívánok: Tamásné Timea

 • Örülök, hogy Rád bukkantam! Csodálatosak a mézeskalácsaid!
  További sikereket kívánok!
  Üdvözlettel: Zia

 • Kedves Művésznő!Nekem Budapesten /Jászai Mari tér 4/b/ egy 75 éve működő Mézes Kuckó nevű saját boltom van.Szeretnék a falaimra híres magyar mézeskalácsosoktól egy kis galériát.Készítőim:Szmeló Judit,Uhljar Mátyásné/Margó/,Jellinek Márta,Vértes Ildikó,Katalin/akinek a munkáit Ön is dicsérte/.Ezekkel a kedves emberekkel az évek alatt baráti viszonyt alakítottam ki.Szertnék az ön munkáiból is egy tablón kiállítani,haez lehet! Szives válaszát várom.Tisztelettel:Eszter

 • nagyon szeretnék jó és nem kemény mézeskalács receptet ,már nagyon sok receptet ki próbáltam ,de nem találtam amilyent én szeretnék, sok kemény ,formátlan, de ízük unokáim szerint nagyon jó volt ezért minden karácsony előtt ki próbálok egy új receptet, míg rá nem találok számomra is igazira.

 • Kedves Gitta!
  Koszonom hogy letrehoztad ezt az oldalt, nagy segitsegemre van/vagy:) es nagyon inspiralo, meg csak 15 eves vagyok de eddig i nagyon szerettem volna mezeskalacsot csinalni disziteni, de nem tudtam honnan kezdjem:) most mar tudom
  Udvozlettel: Vivi

 • Kedves Gitta!
  Nagyon megtetszettek a munkái! Nagyon ügyes és biztos hogy erre a szintre én sosem kerülök, de a fiammal minden ünnep alkalmával jól szórakozunk a sütése közben!
  Előre is köszönöm a videót.
  Üdvözlettel L Szilvi